Møbler skal vare lenge!

Greenified er et sirkulært møbelmarked for deg som vil kjøpe eller selge møbler på en enkel, kostnadseffektiv og bærekraftig måte. Her får innredning du ikke lenger har bruk for, et nytt liv i et nytt miljø hos noen andre.

Kvalitetsinnredning varer lenge og kan som oftest brukes i mer enn ett miljø og av mer enn én eier. Møbler blir sjelden kastet fordi de er utslitt eller ødelagt. I stedet blir de byttet ut i forbindelse med flytting og omorganisering. Eller fordi de ganske enkelt ikke har ønsket farge, form eller funksjon.

Handle bærekraftig

Oppdater og forny med god samvittighet. Greenified tilbyr en enkel, kostnadseffektiv og bærekraftig måte å handle møbler og innredning på. Hos oss finner du et stort utvalg produkter som venter på nye eiere. Når du har funnet det du leter etter, ordner vi logistikk og levering. Kvalitetsmøbler til en gunstig pris, bare et tastetrykk unna.

Les mer om hvordan du kjøper produkter.

Annonsere på greenified.no

Gjennom Greenified kan produkter som ikke lenger oppfyller dine behov og forventninger, få et nytt liv hos noen andre. Det er enkelt, økonomisk og bærekraftig.

Med noen enkle trinn publiserer du en annonse der nye potensielle eiere kan se møblene. Når møblene er solgt, ordner vi logistikk og levering. Du får betalt for produktene dine og har samtidig bidratt til en mer bærekraftig planet.

Les mer om hvordan du selger produkter.

Fornye på en ansvarlig måte

CO2-utslippene fra produksjonsindustrien utgjør en belastning for planeten vår. Men slik trenger det ikke å være. Vi kan gjøre noe med det, og du kan bidra. Først og fremst ved å redusere forbruket av nye produkter og bruke de ressursene som allerede finnes.

Ambisjonen med Greenified er å bidra til sirkulært eierskap, slik at det som oppfyller dine behov i dag, oppfyller andres behov i morgen. Fordelene er flere. I tillegg til miljøgevinsten er det enkelt å kjøpe møbler hos oss. Du velger selv hva du vil ha, ser prisene umiddelbart og får produktene enkelt levert uten å starte et tidkrevende prosjekt. Alt til en bedre pris.