Gi møbler og innredning et lengre liv

Ta godt vare på møblene dine – det er en god investering for både miljøet og lommeboken. Det er dessuten en forutsetning hvis du vil selge dem videre på et bruktmarked. Å oppdatere innredning trenger ikke å være dyrt, tidkrevende eller komplisert. Tvert imot: Med enkle midler kan du skape stor forandring og samtidig gi møbler og innredning et lengre liv. Vi har solid erfaring på området og hjelper gjerne til.

Hva kan rekondisjonering innebære?

Begrepet er vidt og kan omfatte flere ulike tiltak, men fellesnevneren er vedlikehold som forlenger møblenes livssyklus. En oppdatering av møblenes utseende gjør dessuten at de kan fremstå som nye og bidra til et positivt helhetsinntrykk av virksomheten deres.

Ingen oppdateringer er for avanserte, vi finner løsninger på det meste. I de aller fleste tilfeller omfatter rekondisjonering følgende tiltak:

Oppfrisking

Vi vasker og renser produkter med stopping. Og ved å impregnere møblene øker vi den totale levetiden og reduserer behovet for rengjøring.

Møbeltapetsering

Slitt stopping og ødelagt trekk på for eksempel en lenestol byttes ut med nytt, kanskje med antibakterielle egenskaper.

Lakkering

Oppskrapte stolbein eller bordplater med riper får ny overflate. Valgmulighetene er mange med uendelige varianter av NCS- og RAL-farger.

Renovering

Deler som har vært utsatt for hard slitasje, kan byttes ut. Alt fra bordplater, kanskje i et lyddempende eller antibakterielt materiale, til nye hjul på arbeidsstoler.

Tilpassing

Vi tilpasser møbler til ny teknologi. Et konferansebord kan for eksempel utstyres med strøm- og USB-uttak for å fungere med topp moderne teknologi.

Bevisste valg og ansvarlig fornying

Greenified tilbyr tjenester som muliggjør bevisste valg og ansvarlig fornying. Vi har lang erfaring med gjenbruk i både store og små prosjekter. Uten ferdige pakkeløsninger kan vi tilpasse prosjektet slik at det oppfyller deres behov og forventninger. Innenfor gjenbruksområdet kan vi blant annet tilby følgende:

  • Gjennomgå eksisterende møbler og gi anbefalinger om hva som kan gjenbrukes ved flytting eller omorganisering. Vi sørger samtidig for at dere får mest mulig igjen for de møblene som ikke lenger dekker et behov hos dere, men som kan leve videre hos noen andre.
  • Les mer om Greenified Inventory her.

  • Renovere eksisterende eller brukte møbler. Møblene renoveres i størst mulig grad til opprinnelig tilstand, gjennom for eksempel vask, omtrekking eller utskifting av deler.
  • Gjøre møbler og innredning om til produkter med nye funksjoner gjennom redesign.
  • Gjenvinne. Når møblene er utslitte og ikke lenger kan brukes til noe hos dere eller andre, kan vi gjenvinne dem på en mest mulig miljøvennlig måte.